Menu

Cart

Când sunteţi deja înregistrat, vă rugăm să va logati direct aici

Livrează la
Numai în cazul în care adresa de livrare este diferita de adresa de facturare, < br /> faceţi clic pe »Adăugare/Editare adresă de livrare" butonul de mai jos
Adăugare/Editare adresă de livrare
Nume SKU Pret: Cantitate / Actualizare Taxă Reducere Total
 
Rezultatul preţurilor produsului
Nici un mod de livrare selectat
Alegeţi modalitatea de livrare
 
Total:
0 lei
0 lei
Note și însemnări suplimentare

Termeni si conditii

Web site-ul  www.sebaromserv.ro - este operat si administrat de SC SEBAROM SERV SRL, Societate cu Raspundere Limitata. Adresa postala a firmei este - Stoenesti, nr 170,  jud. Prahova

Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe www.sebaromserv.ro  sunt valabile in limita stocului. Echipa sebromserv face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Ne rezervam dreptul de ne alege clientii in functie de suma comandata , de problemele verbale, posibilele amenintari adresate echipei noastre, ne posibilitatea fraudei aduse firmei noastre.

CONDITII DE UTILIZARE


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.sebaromserv.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

SC SEBAROM SERV SRL si partenerii sai furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC SEBAROM SERV SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SC SEBAROM SERV SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.sebaromserv.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.
Site-ul www.sebaromserv.ro este gazduit de serverele societatii TLH SRL.

Societatea SC SEBAROM SERV SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.
SC SEBAROM SERV SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.sebaromserv.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor în cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE


Prin accesarea site-ului www.sebaromserv.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC SEBAROM SERV SRL , comunicarea se realizeaza în mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC SEBAROM SERV SRL  in modalitate electronica, incluzând si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)


Intregul continut al site-ului www.sebaromserv.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC SEBAROM SERV SRL  si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC SEBAROM SERV SRL  si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Ecristal a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC SEBAROM SERV SRL  sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE


Societatea SC SEBAROM SERV SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC SEBAROM SERV SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE


Pe site-ul www.sebaromserv.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati în drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII


Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile în vigoare.
SC SEBAROM SERV SRL  are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SC SEBAROM SERV SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC SEBAROM SERV SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC SEBAROM SERV SRL  si partenerilor sai, sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC SEBAROM SERV SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.sebaromserv.ro

SECURITATEA INFORMATIILOR


SC SEBAROM SERV SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC SEBAROM SERV SRL   nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.sebaromserv.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE


SC SEBAROM SERV SRL  nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SC SEBAROM SERV SRL  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC SEBAROM SERV SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SC SEBAROM SERV SRL  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, SC SEBAROM SERV SRL  nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insosite de certificate de garantie ale producatorilor. Societatea Sebarom Serv SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri în ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC SEBAROM SERV SRL  in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII


Site-ul www.sebaromserv.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".
Societatea SC SEBAROM SERV SRL  nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
SC SEBAROM SERV SRL  nu ofera nici un fel de garantie.

RETURNAREA:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC SEBAROM SERV SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

    Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
    SC SEBAROM SERV SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
    Costul transportului produselor de la SC SEBAROM SERV SRL catre client si de la client catre SC SEBAROM SERV SRL revine in responsabilitatea clientului.

Pentru orice detalii, neintelegeri va rugam sa ne contactati.

Checkout acum