Menu

Cart

Cum cumpar / platesc

1. CUM COMAND?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului nostru online puteti fie sa va inregistrati si ulterior sa obtineti cu usurinta acces la istoricul comenzilor personale, fie sa comandati ca oaspete.

Comanda minima este de 50 lei.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe butonul "Adauga in cos".

Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi , dupa aceea puteti continua cumparaturile sau puteti alege sa vi se arate cosul. Dupa ce ati terminat cumparaturile dati click pe "Arata cosul".

Aici aveti 2 optiuni :

1. Daca aveti cont va logati si continuati procesul de cumparare.

2. Creati cont nou apasand butonul Adaugă/Editează adresa de facturare .

cumcumpar1
Aici aveti cele 2 optiuni, "Comandati fara a crea un cont" sau "Inregistreaza-te si finalizeaza comanda"

Daca va creati cont puteti avea acces la contul dvs si la istoric comenzi.

De asemenea pentru plasarea unei comenzi este necesar sa fiti de acord cu termenii si conditiile de pe site, atat ca utilizator inregistrat, cat si ca oaspete.

Dupa ce completati datele pentru facturare alegeti metoda de livrare.

Selectati metoda de livrare dorita si apasati butonul "Salvare". Completati campul "Note și însemnări suplimentare" daca este nevoie si apoi confirmati comanda.

La pasul urmator veti vedea mesajul "Vă mulţumim pentru comandă!" si veti primi un email cu detaliile comenzii. Va vom contacta telefonic pentru stabilirea ultimelor amanunte.

Plata se face ramburs (contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza, FAN COURIER-ULUI).

Ne puteti contacta la numerele de telefon din pagina de contact  pentru informatii suplimentare.

 2. LIVRAREA PRODUSULUI

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid oferite de compania Fancourier Express. Produsul se va livra la adresa comunicata de client.

3. Costul transportului

Pentru clientii aflati pe raza resedintelor de judet si in general a oraselor mai importante taxa de transport este de minim 20 ron (cu T.V.A. – primul KG). In functie de greutatea produsului comandat se adauga de la al doilea kg in sus cate 1,24 ron cu TVA / kg.

Pentru clientii aflati in afara resedintelor de judet ori a oraselor importante, la taxa de 20 ron / 1 KG, se adauga o taxa suplimentara in functie de distanta la care se afla de ruta curierului. Taxa suplimentara va fi comunicata in prealabil clientului iar daca acesta o va accepta comanda va fi onorata. In cazul in care clientul considera ca taxele de transport sunt prea ridicate, acesta poate ridica personal coletul din cel mai apropiat centru Fancourier Express (adresa ii va fi comunicata) sau poate returna  comanda fara nici un fel de obligatii.

4. Termen de livrare

Livrarea se face in mod normal in termen de 24 - 72 de ore in functie de produsul comandat si de distanta.

In cazul in  care produsul nu poate fi livrat in termenul de mai sus din motive obiective care nu tin de firma noastra (de exemplu din cauza furnizorilor) SC SEBAROM SERV SRL nu raspunde de neplacerile create.

 5. CUM  PLATESC ?

Puteti opta pentru ORICARE din urmatoarele doua modalitati: 

1. Plata ramburs: se face in numerar la curier (firma noastra trimite coletele prin Fancourier Express) in momentul in care vi se livreaza coletul  la adresa pe care o doriti. In colet veti gasi factura produsului si certificatul de garantie. Plata se face curierului care emite chitanta plus valoarea transportului aferent livrarii (calculul transportului se face telefonic in functie de greutatea coletului cat si a locatiei clientului).

2. Plata in avans: se face la banca prin ordin de plata in contul firmei noastre. Coletul il veti primi la adresa aleasa de dumneavoastra prin intermediul unei firme de curierat rapid (Fancourier Express). In colet veti gasi factura produsului si certificatul de garantie.

Clientii nostri pot alege oricare din cele doua variante indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.